045-8467037
dan-ove.ollil@anvianet.fi
MON-SAT 8:00- 10:30
Hääkuljetukset
Hääpäiväsi on elämäsi ehkä tärkein päivä. Mikset kruunaisi sitä myös ikimuistoisella ja tapahtuman arvoisella kuljetuksella. Häihin kuuluu olennaisena myös mahdolliset polttari- ja häävieraskuljetukset.
Hääkuljetukset
rosevipblogi1

HÄÄKULJETUKSET


Häät ovat aina erityinen tapahtuma: kirkko, juhlapaikka, häämatka, upeat sulhanen ja morsian. Jokaiselle häät on ainutlaatuinen kokemus.

Yksi häikäisimmistä häiden osista on kuitenkin kuuluisa hääkuljetus ehkä aidolla limusiinilla: hetki, jolloin morsian ja sulhanen ajaa pois ”Just Married” limusiinikyydillä.

Tämä on oikea hetki muistaa ja vaalia ainutkertaista tapahtumaa aidolla tavalla.


 


Hääkuljetukset voisi jakaa kahteen eri kuljetusmuotoon:

Hääparin kuljetus sekä mahdolliset häävieraiden kuljetukset.


 


Yleisesti käytetään hääparikujetuksissa kavereiden ja tuttavien henkilöautoja jotka koristellaan hääaiheen mukaisesti. Harvoin tulee mietittyä kuljetuksen vaiheita lopullisen käytännön kannalta: Morsiamen pukeutuminen tekee henkilöauton kuljetuksista haasteellisia. Morsiusmekot ja siihen kuuluvat mahdolliset laahukset, kukat ym. tekee kuljetuksesta hyvinkin haasteellista. Yleensä henkilöautoon ei takapenkille mahdu kun morsian näyttävällä puvullaan ja mahdollisilla laahuksilla sekä hunnuilla. Kirkkoon tulee eri kuljetuksissa tärkeät avustajat, morsiusneidot, kaasot, morsiuslapset, bestman, mahdollinen ”isäntäpari” ja nykyään hyvin usein on hääparilla lapsia jotka ei käytännössä mahdu samaan henkilöautoon, kuitenkin häät on yhteinen perhejuhla.


 


Limousine autossa on tilaa myös morsiusparin lisäksi morsiammen ja sulhasen tärkeille ”tukijoukoille” ja avustajille ennen h-hetkeä kirkolle tai kirkolta juhlapaikkaan.


 


Autossa voi hyvin viettää aikaa matkatessa ja odotellessa sekä selvittää viimeiset ohjeet sekä eri toiminnat. Autossa on istumapaikkoja kaikkiaan 8 hengelle.


 


Vihkimisen jälkeen voi limousine autossa tarvittaessa läheisimpien ihmisten kanssa juhlistaa vaikka kuohuviinillä aivan tuoretta tapahtumaa. Autoon voi varata valmiiksi jää-cooleri jossa juomat pysyy kylminä pitempiäkin aikoja (tämä myös etu mahdollisten polttareiden järjestämisessä)..

Häät Kotka

Limousine auto osana hääkuvauksia

Limousine autolla voidaan tarvittaessa kierrellä hääparille mahdollisesti tärkeiden kuvauspaikkojen kautta ennen saapumista varsinaiseen juhlapaikkaan.


 

Häävieraiden kuljetukset

Häissä yleensä nautitaan enemmän tai vähemmän erilaisia virvokkeita ja autoilla ajo ei enää suju isolta osalta juhlijoista. Yhtenä vaihtoehtona  minibussi kuljettamaan häävieraita paikasta toiseen. Meiltä saatte minibussin (17 henk.) + edustavan henkilöauton + limon: yht. 27henk.)  Meidän kautta voidaan vuokrata iso linja-auto 58henk.

Kotka. Hääkuljetukset

HÄÄKULJETUSPAKETTI

Toimivat ja tehokkaat kuljetukset tekevät päivästä sujuvan (siirrätte kuljetusongelmat meille).

Hääkuljetukset voidaan rakentaa kattavaksi kokonaisuudeksi, jossa samaan hintaan sisältyy kaikki tarvitsemanne kuljetustarpeet, esim.

– Kolme toimivaa ja erilaista kuljetuskapasiteettia » limousine, premiumtaksi ja pienlinja-auto

– Morsiamen ja kaasojen vienti hääkampaukseen (limousine tai halutessa taksi)

– Kukkien nouto ja toimittaminen juhlapaikalle kuljettajamme toimesta (henkilöauto)

– Hääparin ja mahdollisien kaasojen/läheisien kuljetus kirkolle (limousine)

– Hääparin kuljetus kirkolta kuvauksiin ja juhlapaikalle (limousine)

– Vieraiden bussikuljetukset kirkolta juhlapaikalle (pienlinja-auto / 17 henk.)

–  Perinne morsiammen/sulhasen ”ryöstö” jossa tuore aviopari pääsee hetkeksi hengähtämään muualle juhlapaikasta kun juhlapaikalla samaan aikaan kerätään perinteisiä lunnaita.

– Hääparin kuljetus juhlapaikalta hotellille (limousine)

– Hääparin kuljetus lentoasemalle häämatkaa varten (limousine tai halutessa premiumtaksi)


Suunnitellaan yhdessä hyvin toimivat hääjuhlan kuljetukset. Kysy kilpailukykyistä tarjousta.



Häälahja?

Lahjakortti antaa lahjansaajalle vapauden suunnitella itse toivomansa kuljetuksen haluttuihin kohteisiin.

LimoFamily-lahjakortti on erinomainen ja arvostettu lahja.

Lahjakortti limousine kyydistä on mieleenpainuva lahjavalinta esim. häälahjana hääparille esim. polttarit, hääkuljetukset ja ehkä tyylillä häämatkalle.


 


Huom!

Varmista, ennen hääsesonkia että saat varattua aidon limusiinin hääpäiväksi.


ERILAISET HÄÄKULJETUKSET


Nauti arvoisesi limousinekuljetus.


Limousinekuljetus myös polttareihin.


Myös häävieraskuljetukset pikkubussilla.